Afyon beyaz mermer patlatma

afyon-beyaz-mermer-patlatma

Afyon beyaz mermer patlatma

Afyon beyaz mermer patlatma, patlatma taşlarının en güzellerinden bir taş. Afyon beyazının o bembeyaz görüntüsünü patlatma taşına dönüştürdük. Bazen gold, bazen bakır, bazen gümüş renklerle harmanlanarak mükemmel bir kombinasyon oluşturuyoruz. Bazen bej, gümüş kaplan postu, bazen Elazığ vişne rengi patlatma taşlarıyla renklendirilerek süper bir kombinasyon oluşturuyoruz. Sitemizdeki ve show room daki modelleri gördüğünüzde ve profesyonel bir şekilde uyguladığınızda şıklığına doyamayacaksınız. En değerli mermerlerden biri olan Afyon beyazı patlatmasıyla mekanlarınız hem şıklık hemde zenginlik kazandırıyor. Huzurla oturacağınız, uzun ömürlü ve kullanışlı mekan tasarımları için mutlaka Afyon beyaz mermer patlatma taşlarını mekanınızda kullanın.

Afyon beyaz mermer patlatma

Afyon beyazı mermer patlatma taşları ile tasarlanmış bazı mekanları, bizim kombine ettiğimiz patlatma taşlarını sizlere aşağıda örnekleriyle sunmak isteriz. E-ticaret sitemizdeki mix kelimelerinin anlamı karışımlı patlatma filesi hazırlanmasından geliyor. Afyon beyazının yanına gümüş renkli kaplan postu mermerinden elde edilen patlatma taşı işleniyor mesela. Bu karışımlı tasarıma mix adını veriyoruz. Mixleri özel olarak sipariş edebileceğiniz gibi sitemizden bakıp beğendiğiniz bir tanesini mekanınıza göre siparişte edebilirsiniz. Afyon beyaz mermerinden elde edilen bu güzel patlatma taşlarını aydınlık, temizlik, saflık ve beyazlığa önem veren bir tarzınız varsa tercih edebilirsiniz. İnanın mekanlardaki görüntüleri inanılmaz güzel. Şu taşların güzelliğini bakar mısınız? Onların sizin mekanınızda uygulandığını hayal etmeniz hiç zor değil. Hayallerinizi inşaa ederken, hikayenizin bir parçası olmak bizi onurlandırır.

Beyaz mermer patlatma taşları,

Beyaz mermerden yapılan patlatma taşları mekanınıza temizlik, saflık, doğallık ve huzur hissi verir. Beyazın verdiği his çoğu insanda aynıdır. Mekana genişlik, mekana aydınlık, mekana ferahlık verir. Bu hissi sevenler, beyazı sevenler beyaz mermerden yapılan patlatma taşlarını çoğunlukla tercih ediyor. Beyaz rengi ahşap dekorasyon elemanları ve gümüş, gri, gold renkler, metalik renklerle de kolay kombine edilebiliyor. Bu sebeple son yıllarda bu ürünler çok tercih edilmeye başlandı. Aşağıda beyaz mermer ve patlatma taşlarıyla dekore edilmiş mutfak ve mekan resimlerini sizlerle paylaştık. Aşağıda gördüğünüz beyaz mermerle karışım yapılmış mix ürünlerimiz tamamen bizim atölyemizin ürünleridir. Sitemizde gördüğünüz resimlerin çoğu şirketimiz personelinin çektiği resimlerdir.

 

Dekorasyon işlerinizde bizi seçmenizden onur duyuyoruz. Sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sipariş, soru ve önerileriniz için aşağıdaki iletişim kanallarından bizimle irtibat kurabilirsiniz.

Tüm patlatma taş modellerimizi incelemek için burayı tıklayınız.

Cep telefonuyla arama yapmak için burayı tıklayınız.

Facebook sayfamızı burayı tıklayarak takip edebilirsiniz.

İletişim sayfamız için tıklayın.