Kaplan postu patlatma taşı

kaplan-postu-patlatma-tasi

Kaplan postu patlatma taşı

Kaplan postu patlatma taşı, gümüş gri renkli, kaplan derisinin desenleri gibi desenli bir mermer kaplan postu. Kaplan postu rengi maviye yakın gri bir renkte. Doğanın sanat eserlerinden biri. Mucizevi bir doğal taş. Desenlerine ve rengine hayran olmamak elde değil. CNB Tile Stone olarak bizler bu güzel taşı patlatma taşı haline getirip el emeği ile filelere düz veya desenli olarak yerleştiriyoruz. Bu sayede ömür boyu kullanabileceğiniz şık ve değerli bir dekorasyon malzemesi elde etmenizi sağlıyoruz. Ömür boyu kullanacağınız gösterişli ve sağlıklı yapı malzemesi patlatma taşları. CNB Tile Stone’da sizlerle.

kaplan-postu-patlatma-tasi
kaplan-postu-patlatma-tasi
Kaplan postu mermerin dokusu
Kaplan postu mermerin dokusu

Kaplan postu patlatma taşı

Kaplan postu patlatma taşları projelerde genellikle duvarlarda, mutfak duvarlarında, mutfak tezgah arasında, şömine çevresinde, kış bahçesi duvarlarında, balkon duvarlarında, dış duvar cephe kaplamasında, tv ünitesi, ofis duvarları, resepsiyon bölümü süslemelerinde sıklıkla kullanıldığını görüyoruz. Aşağıda tasarım öncesi size fikir verebilmesi için ürünlerimizin kullanıldığı bazı mekan resimlerini sizlerle paylaştık. Bu tamamlanmış dekorasyon resimleri umarım sizin için bir fikir olur. Hayalinizdeki mekanın tasarlanması için patlatma taşı modellerimizle yanınızdayız.

Kaplan postu patlatma taşı üretim aşamaları

Kaplan postu patlatma taşları belli bir üretim aşamasından geçiyor. Çok zahmetli, alın terinin döküldüğü, el emeği ve sanatsal bakış açısının birleştiği bir sürecin sonucu olan ürünler. Kaplan postu mermeri blok halinde doğadaki bulunduğu ocaklarından dev iş makinalarıyla çıkarılıyor. Daha sonra ebatlanarak daha küçük parçalar haline getiriliyor. Daha sonra bu küçük parçalara bölünmüş ebatlar düzensiz bir şekilde pürüzlü olarak ortasından ikiye çatlatılıyor. Daha sonra pürüzsüz ve düz olan yüzey özel patlatma taşı filelerine, özel patlatma yapıştırıcıları ile yapıştırılıyor. Düz olan yüzey fileye, pürüzlü ve desenli görünen yüzey yukarı bakacak şekilde işleniyor. Bazen düz bazen ise karışımlı olarak yapıştırılıyor. Hayalinizde özel bir tasarım patlatma taşı var ise bunu bize ileterek üretim yaptırabilirsiniz. CNB Tile Stone olarak özel tasarım patlatma taşları yapıyoruz. Kaplan postu patlatma taşlarının üretim aşamaları bununla sınırlı değil. Özel patlatma taşı filesine yapıştırılan mermerler kolilenerek kutulara yerleştiriliyor ve kargoya hazır hale getiriliyor. Her bir koli bir metrekareyi kaplayacak şekilde hazırlanıyor. Sizlerin kolayca seçip satın alabilmeniz için gerekli olan tüm işlem aşamalarını titizlikle yerine getiriyoruz.

Dekorasyon işlerinizde bizi seçmenizden onur duyuyoruz. Sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sipariş, soru ve önerileriniz için aşağıdaki iletişim kanallarından bizimle irtibat kurabilirsiniz.

Tüm patlatma taş modellerimizi incelemek için burayı tıklayınız.

Cep telefonuyla arama yapmak için burayı tıklayınız.

Facebook sayfamızı burayı tıklayarak takip edebilirsiniz.

İletişim sayfamız için tıklayın.