Patlatma taşı satışı

Patlatma taşı satışı

Patlatma taşı satışı

Patlatma taşı satışı, patlatma taşları blok mermerlerden kesilerek filelere yapıştırarak el emeği ile oluşturulur. Patlatma taşlarını satın almak isteyenler üreticilerle yada aracılarla iletişime geçebilirler. CNB Tile Stone olarak bizler atölyemizde ürettiğimiz patlatma taşlarını doğrudan e-ticaret sitemizden ve Afyonkarahisar’daki mağazamızdan yüz yüze satıyoruz. Fabrikadan, depodan halka satış stratejisi ile oldukça makul fiyatlara patlatma taşı satın alma işlemi yapabiliyorsunuz. Projenize özel üretim de yapıyor ayrıca depomuzda bulunan ürünlerden perakende satışta yapıyoruz. İster toptan patlatma taşı satışı düşünün ister perakende CNB Tile Stone sizin için en doğru adres.

Patlatma taşı satışı,

Patlatma taşı satışı ve üretimi profesyonel işletmeler tarafından yapılmalı. Kaliteli file, kaliteli yapıştırıcı ve kaliteli el işçiliği ile yapılan patlatma taşları verdiğiniz paraya fazlasıyla değer. İşçilik ve birleştirme malzemeleri kadar taşın yüzeyi ve görüntüsü de önemlidir. Doğal taşların tamamı madenlerden çıkarılır, doğanın bir mucizesi olarak hiçbir taşın deseni diğeri ile aynı olmaz. Doğal taş desenleri doğası gereği birbirinden farklı olabileceği için desenleri birbirine yakın olanlar aynı desen kabul edilebilir. Mermerin doğal desenleri patlatma taşında çok fazla belli olmasa da düz mermer yüzeylerinde çok bellidir. Patlatma taşlarında aynı renk taş aynı desenli taş kabul edilir. Aşağıda gördüğünüz tasarımlardaki mermerler ve patlatma taşları aynı aşamalardan geçerek işlendi. Gördüğünüz gibi neredeyse taşların her santimetre karesi aynı renk ve desenlere sahip görünüyor. Bu da hem işçiliğin hemde taşın güzelliğini ifade ediyor.

Patlatma taşı satın almak isteyenlerin en merak ettiği şeylerden biri patlatma taşı fiyatları, patlatma taşları kullanılan taşın çeşitine göre ve işçiliğe göre fiyatlandırılır. Her üreticinin her taşa kendi kullandığı malzeme ve maliyete göre bir fiyat biçebilir. Ülkemizde taşların fiyatları aşağı yukarı aynı. Toptan alımlarda elbette perakende alımlara göre fiyatlar daha hesaplı olacaktır. İster toptan ister perakende satın alın sitemizde ürünlerimizin fiyatları piyasa koşullarına göre daha ekonomik ve standart. İster perakende patlatma taşı alın ister toptan patlatma taşı satın alın adet fiyatımız aynıdır ve çok hesaplıdır. Özel siparişleriniz için sitemizdeki iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz.

Patlatma taşı satın almadan önce,

Patlatma taşı satın almadan önce, henüz bu dekorasyon malzemesini hiç görmedi yada kullanmadıysanız, patlatma taşı hakkında biraz bilgi sahibi olmanız çok güzel olur. Patlatma taşlarının yüzeyi pürüzlüdür, dekorasyona kattığı şıklık budur. Bu taşlar ıslak bezle silinerek temizlenebilir. Patlatma taşları doğal taşlardan yapıldığı için ağır yağ çözücü, çamaşır suyu içeren temizleyiciler kullanmanız yüzeyin aşınmasına sebep olabilir. Islak bezle silinmesi temizlemek için yeterli olacaktır.

Patlatma taşlarını satın aldığınızda profesyonel bir ustaya monte ettirin. Malzemenizin israf olmaması ve gereksiz para kayıplarını önlemek için zemin döşeme konusunda usta bir kişiden yardım alın. Taşlarımızın paketlerinin her biri bir metrekareyi kaplayacak şekilde, birleştirildiklerinde parça görüntüsü vermeyecek şekilde tasarlanmıştır. Aşağıda tamamen patlatma taşlarıyla döşenmiş duvar ve zemin yüzeylerini sizlerle paylaştık. Bu şık mekanlar tamamen bizim ürünlerimizle tasarlandı.

 

Dekorasyon işlerinizde bizi seçmenizden onur duyuyoruz. Sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sipariş, soru ve önerileriniz için aşağıdaki iletişim kanallarından bizimle irtibat kurabilirsiniz.

Tüm patlatma taş modellerimizi incelemek için burayı tıklayınız.

Cep telefonuyla arama yapmak için burayı tıklayınız.

Facebook sayfamızı burayı tıklayarak takip edebilirsiniz.

İletişim sayfamız için tıklayın.