Traverten patlatma taşı

Traverten patlatma taşı yüzeyi

Traverten patlatma taşı

Traverten patlatma taşı, traverten patlatma taşları mermer patlatma taşlarına göre daha gözenekli ve daha desenlidir. Aşağıda benzer renkte mermer yüzey ve patlatma yüzeyini sizlere daha iyi ifade edebilmek adına paylaştık. Mermer ve traverten birbirinden farklı madenlerdir. Birbirine yakın ancak birbirinden farklıdır. Mermerler daha kristal, ışığı kıran bir yapıya sahiptir. Travertenler ise yüzey taşlarına benzer yapıda ışığa karşı duyarsız veya az duyarlıdır. Mermer bir doğaltaştan alacağınız mikroskobik parçaya ışık yansıttığınızda gök kuşağı renklerine dönüşürken traverten doğaltaş ışığı kırar yada ışığı geçirmez. Mikro düzeydeki farkları budur. Traverten mermere göre daha yumuşak bir taştır. Dekorasyon amacıyla kullanılırken gözenekli görünümünden başka mermerden bir farkı yoktur. Mermer patlatma taşlarına göre traverten patlatma taşları daha hesaplıdır. Yapımında kullanılan traverten blokları mermer bloklara göre daha hesaplıdır. Traverten patlatma taşları daha çok dış cephe ve bahçe duvarlarında, kış bahçesi ve balkon duvarlarında daha çok tercih edilir.

Traverten patlatma taşı,

Traverten patlatma taşları kesimine göre farklı şekil alabilir. Dikey kesim ve yatay kesim yapılarak taşlara desen verilir. Traverten patlatma taşlarının kullanım alanları ile mermer patlatma taşlarının kullanım alanları aynıdır. Traverten patlatma taşı ile mermer patlatma taşı yüzeyleri birbirine çok yakındır. Az bir benzerliği vardır. Tasarım yaparken her ikisi de aynı yerlerde kullanılabilir. Her ikisininde doğal bir görünümü vardır. Her ikisi de maden ocaklarından çıkarılan madenlerin blok halinde kesilip daha sonra ebatlanarak işlenmesiyle üretilir. Şimdi sizlere her iki yüzeyinde nasıl göründüklerini göstermek istiyorum.

Traverten patlatma taşı yüzeyi
Traverten patlatma taşı yüzeyi
Mermer patlatma taş yüzeyi
Mermer patlatma taş yüzeyi

Her ikisini de güvenle kullanabilirsiniz. Hangisini satın alacağınıza bütçeniz ve hayalinizdeki dekorasyon karar verecek elbette. Tasarımcınız sizin bütçenize en uygun tasarımı sizin hayalinize göre çizecek. Tasarımcınızın uygulamak istediği her mekana güvenle kullanabilirsiniz. Banyo duvarları, mutfak tezgah arası, şömine çevresi, davlumbaz duvarı, kış bahçesi duvarları, bahçe duvarları, tv üniteleri, bina cephe kaplamalarında traverten patlatma taşı kullanabilirsiniz. Hayalinizdeki mekanı ortaya çıkaran en güzel doğal taşlar ve patlatma taşları CNB Tile Stone’da.

Aşağıda sitemizdeki birbirinden güzel mermer ve traverten patlatma taşlarını bulabilirsiniz. Satın almak için tıklayıp sepete eklemeniz yeterli.

Çok satan patlatma taşlarımız!

Dekorasyon işlerinizde bizi seçmenizden onur duyuyoruz. Sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sipariş, soru ve önerileriniz için aşağıdaki iletişim kanallarından bizimle irtibat kurabilirsiniz.

Tüm patlatma taş modellerimizi incelemek için burayı tıklayınız.

Cep telefonuyla arama yapmak için burayı tıklayınız.

Facebook sayfamızı burayı tıklayarak takip edebilirsiniz.

İletişim sayfamız için tıklayın.