Gümüş patlatma taşı

Gümüş patlatma taşı

Gümüş patlatma taşı, gümüş rengi patlatma taşları, mavi patlatmat taşları ve siyah patlatma taşları doğal taş olması sebebiyle birbirine yakın renkteki taşlardır. Birbirine yakın renkli olan mavi ve gümüş renkteki patlatma taşları genellikle gri patlatma taşı diyerek aratılır. Ülkemizin doğal zenginliği olan mermerler farklı farklı renklerdedir. Kullanılacağı mekanda koyu renkleri tercih etmek isteyenler genellikle bu gruba bakarlar. Aşağıda siz değerli ziyaretçilerimizin ilgisini çekecek bazı koyu renkli taşları sizlerle paylaşıyorum. Sitemizin mağaza bölümünü tıklayarak birbirinden güzel koyu renkli taşları bulabilirsiniz.

Gümüş patlatma taşı

Gümüş patlatma taşları koyu renkli mermer bloklarından yapılır. Gri patlatma taş sınıfına kaplan postu mermer, Toros siyahı mermer, gümüş traverten, Akşehir siyahı bunlardan birkaçıdır. Bu taşlar bina içinde mutfak, banyo dekorasyonu, tv ünitesi dekorasyonu, restoran, otel, resepsiyon, kafe dekorasyonlarında kullanılabildiği gibi dış cephe dekorasyonu ve balkon kış bahçesi tarzında yerlerde de kullanılabilmektedir. Mavi ve siyaha yakın tonlarda bulunan bu taş renkleri ahşap ve metal dekorasyon elemanlarına kolay uyum sağlar. İç ve dış mekanlarınızda güvenle kullanabilirsiniz. Asırlardır değeri eksilmeyen ve vazgeçilmeyen mermerlerden elde edilen bu güzel taşlar ihtişamını hiç kaybetmiyor. Severek kullanabileceğiniz bu güzel taşları sitemizden tedarik edebilirsiniz. Gümüş patlatma taşı, gri patlatma taşı, Toros siyahı patlatma taşı, Akşehir siyahı patlatma taşları mağazamızda sizleri bekliyor.

İster gümüş traverten, isterseniz Toros ve Akşehir siyahı, isterseniz kaplan postu hangisini satın alacağınıza bütçeniz ve hayalinizdeki dekorasyon karar verecek elbette. Tasarımcınız sizin bütçenize en uygun tasarımı sizin hayalinize göre çizecek. Tasarımcının uygulamak istediği her mekana güvenle kullanabilirsiniz. Banyo duvarları, mutfak tezgah arası, şömine çevresi, davlumbaz duvarı, kış bahçesi duvarları, bahçe duvarları, tv üniteleri, bina cephe kaplamalarında traverten patlatma taşı kullanabilirsiniz. Hayalinizdeki mekanı ortaya çıkaran en güzel doğal taşlar ve patlatma taşları CNB Tile Stone’da.

Gümüş ve gri patlatma taşları için tıklayın!

Dekorasyon işlerinizde bizi seçmenizden onur duyuyoruz. Sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sipariş, soru ve önerileriniz için aşağıdaki iletişim kanallarından bizimle irtibat kurabilirsiniz.

Tüm patlatma taş modellerimizi incelemek için burayı tıklayınız.

Cep telefonuyla arama yapmak için burayı tıklayınız.

Facebook sayfamızı burayı tıklayarak takip edebilirsiniz.

İletişim sayfamız için tıklayın.