Mermer patlatma taşı

Mermer patlatma taşı

Mermer patlatma taşı

Mermer patlatma taşı, mermer patlatma taşları, yarı değerli maden olan mermer blok taşlarından yapılmıştır. Mermer patlatma taşı kaliteli dekorasyon yapmak isteyenlerin vazgeçilmez dekorasyon malzemesidir. Uzun ömürlü, şık, doğal ve kalitelidir. Mermer ürünler nesilden nesile bozulmadan kullanılmaya devam eder. Müzelerde tarihin eski devirlerinde işlenmiş mermer sütunları ve heykelleri görebilirsiniz. İnsan elinin değerek işlendiği bu güzel taşlar evladiyelik bir kullanıma sahiptir. İşte bu sebeple bin yıllardır insan oğlu mermerden vazgeçememiştir. Pürüzsüz ve güzel bir cilt yada bir yüzey için ne kadar güzel mermer gibi denildiğini eminim duymuşsunuzdur. Mermer hem doğal olması, hemde dayanıklı olması sebebiyle çok sevilir. Peki mermer patlatma taşlarının mekanımıza geliş hikayesi nedir? Hangi işlemlerden geçer ve nasıl monte edilir ve ömür boyu güvenle nasıl kullanılır? Tüm bu soruların cevabı aşağıdaki başlıkta.

Mermer patlatma taşı,

Mermer patlatma taşı, mermer ocaklarından mermer blokların iş makinaları ve insan gücü ile kesilmesiyle hayatımıza girer. Toprağın derinliklerinde yatan hazinelerdir bu işlemden önce. Bu işlem sonucunda mermerler blok haline getirilir ve taşıyıcı tırların taşıyabileceği boyuta getirilir. Blok mermerler tırlara yüklenerek fabrikaya getirilir. Fabrikada elmas bıçaklarla güçlü makinalarla ebatlanır. Ebatlanan mermerler 15-20 cm kalınlığında kesilir. Daha sonra 2 cm 2 cm olacak şekilde kesilir. Bu 2cm genişliğindeki mermer çubuklar orta yerinden patlatma taş makinasıyla patlatılarak pürüzlü bir şekilde kesilir. Patlatma taşlarını bir yüzeyi dalgalı, bir yüzeyi pürüzsüz ve düzgündür.

Bu işlemden sonra artık insan eli ve tasarımcının hayali devreye girer. Patlatma taş tasarımcısı siparişe göre taşların nasıl dizileceğini şemaya çevirir. Dizim işçileri mermer patlatma taşı filesine mermer patlatmaları yapıştırıcı ile dikkatlice yapıştırır. Yapışan mermer patlatma taşları son bir defa kalite kontrolden geçirilir. Bu işlemden sonra kolilere yerleştirilerek bantlanır ve kargoya hazır hale getirilir. Siz sitemizden satın alma işlemi yaptığınızda siparişiniz kadar paketlenerek kargoya teslim edilir. Bir tıkla kapınıza gelen patlatma taşlarının hikayesi işte böyle. Bu aşamadan sonra artık siz bu hikayenin bir parçası olacaksınız. Yıllar boyu süren mutluluğunuza mekanınızın duvarlarından eşlik eden patlatma taşlarımız ömür boyu kullanılmaya devam edecek.

İnsanoğlu yüz yıllar boyunca mermerden vazgeçmedi. Çünkü doğal, çünkü dayanıklı ve şık. Uygulandığı mekana zarafet katıyor. Gücün ve gösterişin simgesi mermer. Doğal olması sebebiyle insan ruhuna çok iyi geliyor. Eminim sizlerde vazgeçemeyeceksiniz.

Dekorasyon işlerinizde bizi seçmenizden onur duyuyoruz. Sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sipariş, soru ve önerileriniz için aşağıdaki iletişim kanallarından bizimle irtibat kurabilirsiniz.

Tüm patlatma taş modellerimizi incelemek için burayı tıklayınız.

Cep telefonuyla arama yapmak için burayı tıklayınız.

Facebook sayfamızı burayı tıklayarak takip edebilirsiniz.

İletişim sayfamız için tıklayın.